Зареждане на картата...

ПАРЦЕЛ ЗА КЪЩА СОТИРА 32000 ЕВРО

СОТИРА, Варна,
Номер на оферта: 15221
32,000€ Продажби
ПАРЦЕЛ
  • 0 Спални
  • 0 Стаи
  • 1000 (1000) кв. м.
Марияна Иванова
Марияна Иванова
Свържи се с брокера

Описание

ПАНОРАМЕН ПАРЦЕЛ !!! РАЗВИВАЩ СЕ РАЙОН! УДОБЕН ЗА КЪЩА!!!
www.palad.eu, Реф. Номер: 15221
Имотът се намира в развиващ се район, с нови къщи и целогодишно живеещи хора. Терена е със съвсем лека денивелация и от него се открива прекрасна гледка към града, морето, Галата и Аспарухово. Подходящ е за строеж на къща, или кооперация.
Показатели: 50% ПЗ, КИНТ 1.5 , Н 10м.
Отлична локация в близост до: на 200 метра от чешмата Света Марина, на 100 м. от бъдещ булевард, на 600 м. от автобусна спирка и от главни пътни артерии и др.
РЕАЛНИ СНИМКИ !
За повече подробности, моля позвънете на тел. 0888671163 Марияна Иванова
АГЕНЦИЯ ПАЛАД е създадена през 1993 година и тук работим брокери с над 15-20 годишен опит в сферата на недвижимите имоти. Разполагаме с богата информационна база от всякакъв вид имоти- както жилищни, така и бизнес имоти, промишлени имоти, парцели . Извършваме всички необходими юридически и технически проверки на имота, организираме всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота и предаване на владението на имота на новите собственици. Партньорството ни с банките дава възможност да консултираме клиентите за най-добрите за тях възможности за кредитиране. Разполагаме с оценителски екип – това ни дава възможност да даваме винаги реални и обосновани оценки на имотите. Стараем се да повишаваме непрекъснато квалификацията си . Бихме се радвали да сме Ви полезни и на Вас!

Удобства

Ток
Вода
Канализация
Регулация
Ексклузивен

Допълнителна Информация

Няма Допълнителна Информация