Зареждане на картата...

ПАРЦЕЛ ЗА КЪЩА 21000 ЕВРО

Слънчев ден, Варна,
Номер на оферта: 15217
21,000€ Продажби
ПАРЦЕЛ
  • 0 Спални
  • 0 Стаи
  • 1300 (1300) кв. м.
Марияна Иванова
Марияна Иванова
Свържи се с брокера

Описание

НАД СЛЪНЧЕВ ДЕН!!! ИЗГОДНА ЦЕНА !!! СПОКОЕН И УДОБЕН РАЙОН ЗА СЕМЕЙНА КЪЩА!!!
www.palad.eu Реф. Номер: 15217
Имотът се намира в развиващ се район, с нови къщи и постоянно живеещи хора! Има лека денивелация и прекрасна гледка. Намира се в район с постоянно живеещи семейства, чиста природа, спокойствие и тишина.
На границата на имота има ток и вода.
Отлична локация в близост до: Слънчев ден, Св. Св. Константин и Елена, Екопарка, Ботаническата градина, автобусни спирки, главни пътни артерии и др.
ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА!
РЕАЛНИ СНИМКИ !
За повече подробности, моля позвънете на тел. 0888671163 Марияна Иванова
АГЕНЦИЯ ПАЛАД е създадена през 1993 година и тук работим брокери с над 15-20 годишен опит в сферата на недвижимите имоти. Разполагаме с богата информационна база от всякакъв вид имоти- както жилищни, така и бизнес имоти, промишлени имоти, парцели . Извършваме всички необходими юридически и технически проверки на имота, организираме всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота и предаване на владението на имота на новите собственици. Партньорството ни с банките дава възможност да консултираме клиентите за най-добрите за тях възможности за кредитиране. Разполагаме с оценителски екип – това ни дава възможност да даваме винаги реални и обосновани оценки на имотите. Стараем се да повишаваме непрекъснато квалификацията си . Бихме се радвали да сме Ви полезни и на Вас!

Удобства

Допълнителна Информация

Няма Допълнителна Информация