Зареждане на картата...

ЛОГИСТИЧНА БАЗА до Варна

Варна,
Номер на оферта: 60678
590,000€ Продажби
СКЛАД
  • 0 Спални
  • 0 Стаи
  • 840 (3585) кв. м.
Марияна Иванова
Марияна Иванова
Свържи се с брокера

Описание

ЕКСКЛУЗИВНО на Вашето внимание предлагаме САМОСТОЯТЕЛНА, разработена СКЛАДОВА БАЗА в самостоятелен парцел 3585 м2. Общата застроена площ от 840 м2 представлява СКЛАД 720м2 и ОФИС с площ 120м2. Складът е нов, модерен, с височина 7,20м., изграден с термопанели , изолация, естествено осветление. Подходът се осъществява през четири гаражни врати , с рампа. Пода е шлайфан бетон, високоустойчив на натоварване. В сградата има изградена противопожарна система с табла, датчици, пожарогасители. Захранване с трифазен ток. Централно водоснабдяване. В складовата част има изградена битовка за шофьорите.
ОФИСНАТА ЧАСТ на имота е разположена в самостоятелна тухлена сграда. Състои се общо от 4 помещения, от които една голяма работна зала и още три по-малки, както и санитарен възел. Във всяка стая има климатици за отопление и охлаждане. Имотът е осигурен със СОТ, Интернет, видео наблюдение и дистанционен контрол на процеса.
Парцела е с голямо лице, с ТИР подход и удобна маневрена зона. Изцяло бетониран . Ограден с масивна ограда. Обезопасен. С два портални входа за осигуряване на удобство.
СКЛАДОВАТА БАЗА е на възлова локация . Разположена е в утвърдена промишлена зона на пътен възел Слънчево. На 11.5 км. от Варна. На 10 км. от Пристанище Варна-запад. На 11 км. от Владиславово.
Има възможност за закупуване на съседен урегулиран промишлен имот с площ 5700м2, на цена 195000Евро без ДДС. Парцелът е равен, на асфалтов път и очакълен – подходящ и за ТИР паркинг.
Варненската индустриална зона ще е край с. Слънчево! Позовавайки се на предвижданията в новоприемания ОУП на община Аксаково, смело може да се каже , че имотът се намира непосредствено до новата индустриална зона. Въпреки, че селото се намира на територията на Община Аксаково, зоната е пряко свързана с Варна от гледна точка на логистика, инфраструктура, работни места и човешки ресурс. По думите на Министъра на икономиката и индустрията в тази зона ще бъде изграден агро хъб, който да е притегателен център за производства в хранително-вкусова промишленост, а също ще има и зона за индустрии с висока добавена стойност.
Всичко това дава голям потенциал на предложението ни.
Цената е без ДДС.
За оглед и повече информация: 0888671163 Марияна Иванова

Удобства

Паркомясто
Вода
Асфалтиран път
Регулация
СОТ
Контрол на достъпа
Ексклузивен

Допълнителна Информация

Няма Допълнителна Информация