Зареждане на картата...

панорамен тристаен в новострояща се сграда

Аспарухово, Варна,
Номер на оферта: 28703
115,000€ Продажби
3-СТАЕН
  • 2 Спални
  • 3 Стаи
  • 102 кв. м.
Марияна Иванова
Марияна Иванова
Свържи се с брокера

Описание

На Вашето внимание предлагаме ПАНОРАМЕН апартамент в новострояща се сграда с отлично разпределение: дневна 32.25 м2, две спални с размери 15.40 и 12.50, голяма баня с тоалет и чудесна тераса. При желание може да се оформи трета спалня. САМО СЕГА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ за избор на етаж и избор на апартамент. Сградата разполага с 2-стайни, 3-стайни апартаменти на различни етажи.
Строителство то се изпълнява според последните европейски стандарти и норми за качество: Конструкцията е проектирана с монолитна скелетна стоманенобетонна конструкция. Дограмате е висок клас PVC. Ще има луксозен хидравличен асансьор – гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Домофона система за контролиран достъп в сградата . Локация: на пешеходно разстояние от центъра на Аспарухово, Парка, Плажа на Аспарухово . Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, супермаркети, козметични студия, заведения.
Уважаеми клиенти само и единствено от агенция ПАЛАД можете да получите преференциални цени и условия за покупката на този и други имоти в тази сграда .

Удобства

Асансьор
Ток
Вода
Канализация
Асфалтиран път
Регулация
Ексклузивен

Допълнителна Информация

Етаж: 5